Vi köper Ridley, Eddy Merckx, Forza och Crono från fabrik! Ibland har vi rabatter, hör av dig för att se vad vi kan erbjuda. Vi säljer också Alpinestars

Bikeski Sweden är huvudsponsor till Stockholm Cyclocross Weekend


17 September 2021


Det är snart dags för Stockholm Cyclocross Weekend som är ett UCI-klassat cyclocrosslopp. Tävlingarna går 9 och 10 oktober på Täby Park. Det kommer internationella cyklister och banan har förbättras än mer sedan förra året. Tävling som i elit och junior klasser är Sveriges enda UCI-klassade CX-tävling ingår i Swe-Cup och där körs även ungdomsklasser och masterklasser.

Bikeski Sweden inleder samarbete med Stadiongirot

Bikeski Sweden AB stöder Stadiongirot och erbjuder alla deltagare 15% rabatt på cykelskor från italienska Crono. Crono har allt från renodlade tävlingsskor till klassiska gravelskor med snörning för en mer bekväm upplevelse. Bifoga anmälan till Stadiongirot i din kontakt med oss. Vid beställning av cykel från Bikeski fram till 1/9 ingår en startplats i Stadiongirot.


Upplev OS-känslan och cykla in på världens äldsta olympiska arena i september

Stadiongirot är Stockholms enda parklopp på cykel. Med start och mål på fantastiska Stockholms Stadion är det en upplevelse och en fest för alla. Detta är Sveriges vackraste cykellopp. Sjätte upplagan av Stadiongirot cyklas 25 september 2021 med start 0900.

Crono Skor och Bikeski stöttar

Sweden Cycling Academy


2 Juni 2021


Sweden Cycling Academy är ett initiativ som grundades 2017 av Fredrik Strid med ambitionen att få begåvade svenska cyklister att ta språnget till professionell cykling. Sweden Cycling Academy tävlar med en blandad kalender med fokus på UCI-nivålopp och har redan bidragit till att flera cyklister tar språnget. Crono Skor är baserade och utvecklade på arvet från Giancarlo Stocco och hans fru som grundade bolaget 1973 och drivs idag av deras söner Stefano och Diego. Crono Skor är handgjorda italienska cykelskor av hög kvalitet och bygger på en lång erfarenhet av att producera skor på den högsta nivån.


Sweden Cycling Academy kommer att tävla och träna med Crono CR-1 racingsko. Dessutom kommer cyklisterna att ha tillgång till Cronos terrängprogram med skor för mountainbike och gravel. Samarbetet möjliggörs av Bikeski Sweden AB, som tillhandahåller avancerade cykelprodukter till krävande och passionerade cyklister.


Fredrik Strid kommenterar ”Efter cykeln är skorna en av de viktigaste produkterna för cyklisterna. Med alla timmar tillbringade i ett par skor är det av yttersta vikt att skorna är av god kvalitet. Med stöd från Crono och deras kvalitetsprodukter är vi säkra på att våra cyklister har bra skor under träning och tävling. ”


Stefano Stocco, VD Crono Shoes kommenterar ”Vi bygger på arvet från italienskt hantverk och en passion för cykling och vi är glada att stödja det svenska initiativet att ta svensk cykel till internationell toppnivå.”


Teodor Aastrup, VD och grundare Bikeski Sweden AB kommenterar ”Bikeski Sweden grundades för att ge topputrustning till svenska cyklister. Vi är stolta över att vara en partner till Swedish Cycling Academy och att cyklisterna ska ha på sig Crono skor”. Joakim Öberg, försäljningschef Bikeski Sweden AB adderar "Vi är stolta att kunna tillhandahålla utrustning till Sveriges nästa cykeltalenter och hoppas kunna se fler av dem på internationella vägar framöver"